Πληροφορίες

 

Το σύστημα έχει αναπτυχθεί από την CivilShop και συνεχώς αναβαθμίζετε.  Αποτελείτε από μόνιμους σταθμούς αναφοράς που έχουν τοποθετηθεί στην Ελλάδα  από την εταιρεία μας και φιλοξενούνται συνεργάτες μηχανικούς. Το σύστημα συνεχώς αναβαθμίζετε προσθέτοντας συνεχώς νεότερους σταθμούς αναφοράς και τεχνολογικά εξελιγμένους. Εξελίσσονται τα λογισμικά διαχείρισης και συνεχώς η σταθερότητα του δικτυού είναι και μεγαλύτερη.

 

Πλεονεκτήματα:

Cloud multi core & multiprocessor (XEON) Server.

Λογισμικό από την Civil Shop που συνεχώς εξελίσσετε βάση των αναγκών των Ελλήνων πελατών μας

Στον Server Civil POS το Datum είναι HTRS07 με αποτέλεσμα την ταύτηση με το σύστημα HEPOS

Πυκνό δίκτυο με σταθμούς αναφοράς που κατά 99% είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας μας και δεν ανήκουν σε κάποιο ευρύτερο Project το οποίο και τους αποσταθεροποιεί και μειώνει την επίδοση τους.

Χρήση ως Single Base RTK με μείωση της πιθανότητας σφάλματος που κατά καιρούς εμφανίζονται σε συστήματα με computerized παραγωγής σταθμών αναφοράς με διάφορους μεθόδους. Φυσικά παραμένει το Σφάλμα που παράγετε λόγω της απόστασης το πιο και είναι προβλέψιμο (συγκεκριμένα  2 ppm)

Αποθήκευση raw δεδομένων των σταθμών αναφοράς που έχουν σταλεί στους clients για να είναι δυνατή η επαλήθευση των μετρήσεων σας.

Διάθεση L1/L2/L2c/L5  Full GNSS

Ανταγωνιστική τιμή.

Είναι διαθέσιμες εφαρμογές για την πληροφόρηση σας για τη διαθεσιμότητα του συστήματας. Το σύστημα ειναι δυναμικό και ειναι πιθανό να υπάρχει κάποια απρόσμενη διακοπή σε καποιον μονιμο σταθμό. Για την περίπτωση αυτή ειναι δυνατή η πληροφόρηση σας με τις διαθέσιμες εφαρμογές. 

 


Μετά την είσοδό σας με τους κωδικούς σας ειναι 
δυνατή η ενεργοποίηση της συνδρομής online. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Μπορείτε να εγγραφείτε ονλινε και μετά την εγγραφή σας ειναι δυνατή η ενεργοποίηση ένα απο το διαθέσιμα συνδρομητικά πακέτα ΡΤΚ.

 

Σας καλούμε να δοκιμάσετε το σύστημα σταθμών αναφοράς μας .

Υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης μερικών ημέρων δοκιμαστικής συνδρομής.

Need Support?

Μπορείτε να καλέσετε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινές 09:00 μέχρι 17:00

+30 2231053044
info@civilshop.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ!

έαν έχετε προτάσεις ή ιδέες επικοινωνήστε μαζί μας.

Scroll to Top